Uit balans? Overbelast? Vermoeid? Gespannen? Pijn?

U kunt terecht voor:

Fysiotherapie

Fysiotherapie is bedoeld voor mensen die belemmerd worden in hun houding en in bewegen  als gevolg van lichamelijke klachten. Er is sprake van disfunctioneren van spieren, pezen, banden en/of gewrichten  vaak als gevolg van een blessure. En ook met functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, hart en longen en huid kunt u terecht.

Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk, de fysieke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een sportblessure, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt.

Bij het opstellen van een behandelplan kijk ik samen met u naar uw wensen en lichamelijke situatie en mogelijkheden en begeleid u met adviezen, oefeningen en massage naar balans.
Klik hier voor meer informatie

 

Psychosomatische fysiotherapie

Als psychosomatisch werkend fysiotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van klachten die met spanning of stress te maken hebben en met onbegrepen lichamelijke klachten.

De samenhang tussen lichamelijke klachten en psychische overbelasting is vaak niet helemaal duidelijk. Lichamelijke signalen worden nogal eens genegeerd of verkeerd geïnterpreteerd. Een duidelijke medische diagnose is vaak niet te stellen, wat tot onbegrip kan leiden. Zo kunnen psychosomatische klachten zich uiten in vermoeidheid of onbegrepen pijnklachten, duizeligheid en hoofdpijn maar ook in spier- en gewrichtspijn, benauwdheid, hartkloppingen of druk op de borst. Bepaalde levensomstandigheden kunnen invloed hebben op hoe uw lichaam functioneert. Daardoor neemt uw weerstand zowel lichamelijk als geestelijk af en kunnen psychosomatische klachten ontstaan.

Ik begeleid u in het herstellen van het verstoorde evenwicht tussen spanning en ontspanning en tussen belasting en belastbaarheid. Samen werken we aan het herstellen van uw balans. Zowel de lichamelijke, psychologische en sociale aspecten worden bij de behandeling betrokken, waaronder uw leef- en werkomstandigheden. Er wordt van u een eigen inbreng verwacht en een actieve inzet in het herstel- en veranderingsproces.

Indien nodig werk ik nauw samen met andere deskundigen zoals arts of specialist, psycholoog of bedrijfsarts.
Klik hier voor meer informatie

 

Sport- en/of ontspanningsmassage

Moe, vaak verkouden en grieperig, niet lekker in je vel zitten of een blessure van spieren of pezen: massage kan helpen.
Klik hier voor meer informatie

 Bel voor een afspraak: 0348-421085

Ik begeleid u graag naar een herstel van het evenwicht tussen belasting en belastbaarheid, spanning en ontspanning.
Fysiotherapeut